Jeg er Specialer Behandling Aktiviteter Forside

Jeg er - Rikke Gade Therkildsen

Jeg er født i 1969 og opvokset i en forstad til Århus sammen med min mor, far og lillebror. I dag bor jeg på 14. år i København på Frederiksberg sammen med min kæreste, Martin.

Min berøring med det alternative startede i de tidlige teenageår, hvor jeg led af allergier og andre sygdomme, som det etablerede sundhedssystem ikke kunne forklare eller helbrede. I stedet gik jeg til kinesiolog og senere forskellige healere, og på min egen krop oplevede jeg, hvordan alternativ og spirituel behandling virker.

Oprindeligt har jeg en økonomisk uddannelse som cand. merc. int. i udenrigshandel fra Handelshøjskolen i Århus og har da også arbejdet inden for salg og marketing i syv år.

I løbet heraf udviklede jeg både en vedholdende virus på balancenerven og et længerevarende stressforløb med tilhørende fysiske symptomer – typiske tegn på den manglende balance mellem mit ydre og indre liv.

Sideløbende med min karriere uddannende jeg mig i 2000-2002 i healing og kanalisering hos Birgit Emdal i Stjernen i Søborg, da jeg i flere sammenhænge var blevet opmærksom på mine egne evner inden for området. Jo mere jeg arbejdede med mig selv med disse metoder, desto tydeligere blev det, at jeg ikke kunne finde en dybere mening i det karrierejob, jeg bestred, hvorimod jeg kunne mærke mine celler synge af glæde, når jeg beskæftigede mig med min egen eller andres livsudfoldelse og helbredsmæssige kvantespring.

Jeg valgte at reagere på de signaler, som min krop sendte mig, opsagde mit job og begyndte at arbejde professionelt som behandler og formidler af højere bevidsthed. Ganske kort herefter vendte mit sygdomsbillede sig i en positiv retning.

Ved på denne måde at lytte til mit indre og udfolde mit eget potentiale er jeg nu i en situation, hvor jeg kan kombinere min passion, mine evner og indsigter til at hjælpe andre til at forløse fysiske, psykiske og mentale blokeringer derved få flow i livsenergien og skabe et optimalt liv.

Siden 2004 har jeg arbejdet på fuld tid som behandler og formidler af højere bevidsthed. I perioder med større vægt på afholdelse af foredrag, workshopper og uddannelser inden for healing, kanalisering og regression. Senest har mit fokus været på mere terapeutisk at hjælpe folk med at løfte deres frekvens og kanalisere bevidsthedsløft ned i de fysiske og ikke-fysiske livsområder, hvor der opleves stagnation og mangel på glæde og livskraft.

Jeg føler til stadighed motivation, glæde og meningsfuldhed, når jeg har hjulpet en person til at få det bedre og skabt positive forandringer på såvel det individuelle som kollektive plan.

 

 

Rikke Gade Therkildsen, Thorvaldsensvej 21, 3.th, 1871 Frederiksberg C., Mobil: 2991 9339, rikkegade@hotmail.com